Okay
  Public Ticket #2839361
js errors
Closed

Comments

  • zeke woollett started the conversation

    Hi - working on a staging server to develop a new site for some friends.

    Have purchased Apex theme and installed - getting some js errors and several pages from the demo site are not loading properly. (You'll want to look beyond the homepage - particularly "About" section)

    The confusion comes in that I'm using Elementor, which is listed in your "How to setup" FAQ - but I also see "Make sure that all the plugins are activated, in particular: WPBakery Page Builder (Formerly known as Visual Composer)." in your FAQs - so a bit of a discrepancy...

    Initially had some errors with "WooCommerce Multi Locations Inventory Management" plugin - which is a 100% requirement for this site - but they have been resolved - only the Sonar ones remain.

    Not my first WP rodeo - although this is my first Sonar theme installation. Love it, and would hate to have to move on, particularly since it's been paid for - 

    Thanks for your help on this-

  • zeke woollett replied

    Just a staging site - so please ignore the ssl errors (https://wreck.yellowhammer.us/)

  •  538
    Max replied

    Hi,

    I can't seem to be able to reproduce on my computer. Could you please elaborate on the steps to reproduce the issue on my end and I will check this for you. Perhaps if you can share a screenshot of the JS error, that would help.

    Thanks,


    Max from the Sonaar.io Crew

  • zeke woollett replied

    Hi Max.

    I feel like an idiot - we had been working on the site last night and had to deactivate the plugin - so no errors should have been seen - 1000 apologies!

    All "good" now if you want to take another look - we won't be working in the site today - so errors will be visible now

    Thanks for your help




  •  538
    Max replied

    Hi,

    still, i dont see any JS error related to our plugin. see screenshot https://d.pr/i/Y9fG2D

    Thanks,


    Max from the Sonaar.io Crew

  • zeke woollett replied

    Hi Max

    None of the subpages are working for me 

    Contact at least partially loads - but no form or site logo in the header

    "About" doesn't load at all

    On mobile - the menu doesn't work when I'm off the homepage - and top level menu items don't work if there are aub-pages underneath

    Homepage isn't bad -




  •  538
    Max replied

    One of your third party scripts is preventing jQuery to load correctly which cause our script to not loading the proper way since we rely on jQuery.

    Could you try something for me? Please deactivate all your plugins except Elementor Sonaar Addon, Elementor, Essential Grid and Revolution Slider then see if the issue persists. If not, please reactivate your plugins one by one and see which plugin can cause the conflict.

    Tell me how it goes.

    Thanks,


    Max from the Sonaar.io Crew

  • zeke woollett replied

    Hi Max - it's the WooCommerce Multi Locations Inventory Management plugin which I had mentioned initially -

    It is a critical plugin for this site as the driver for this project is to enable the band to maintain separate fulfilment centers - which Shopify (current solution) is unable to properly support.

  •  538
    Max replied

    Hi, 

    I recommend you check with the author of that plugin why it seems to delay jQuery function with other plugins. 

    Thanks,


    Max from the Sonaar.io Crew

  • zeke woollett replied

    This is helpful - had been in contact with them previously to clean up some errors - this gives me some direction in reaching out again - thank you