Okay
  Public Ticket #3127654
Since renewing and updating the theme as recommended, I am continually have glitches and issues with the theme and website loading in Chrome
Closed

Comments

  • Matt started the conversation

    Hi there,

    I was having issues with elementor conflicting with an outdated version of the theme. I have since renewed my subscription and reinstalled the theme with the new updated version.

    Since doing so, the feed back from many who use the site across different devices, is that the theme continuously glitches when loading through the chrome browser (please see attached images)

    The issue never occurs through other browsers like edge, it seems very specific to chrome. If I go into elementor to adjust the home page, or effected page by making a small change and hit update, it usually fixes the issue on chrome for a small period, before the problem randomly returns and users are unable to load a given page that works fine on other browsers.

    Do you have any recommendations to fix the issue? It didn't seem to be a problem prior to the update.

    Thanks in advance.

    Attached files:  chromebroken.PNG
      mainscreenchrome.PNG

  •  740
    Max replied

    It looks like a JavaScript conflict.

    Could you try something for me? Please deactivate all your plugins except Elementor Sonaar Addon, Elementor, Essential Grid and Revolution Slider then see if the issue persists. If not, please reactivate your plugins one by one and see which plugin can cause the conflict.

    Tell me how it goes.

    Thanks,


    Max from the Sonaar.io Crew

  • Matt replied

    Hi Max.

    Thanks for the reply. I will try this and monitor the result over the day and get back to you.

    Thanks